Baschet: Steaua Turabo, în playoff

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Popescu, 31 de ani, este unul dintre cei mai constanţi jucători stelişti în acest sezon  p Foto: mediafax
Bogdan Popescu, 31 de ani, este unul dintre cei mai constanţi jucători stelişti în acest sezon p Foto: mediafax

Steaua Turabo Bucureşti a câştigat joi seară, scor 78-68, meciul din deplasare cu Gladiator Cluj, din ultima etapă a Diviziei A la baschet masculin şi s-a calificat în playoff-ul competiţiei, indiferent de rezultatele celorlalte meciuri, care se dipută vineri sau sâmbătă.

Alan Wiggins a încheiat partida cu un double-double, 17 puncte şi 11 recuperări în timp ce alţi patru coechipieri au marcat cel puţin 10 puncte pentru a asigura victoria steliştilor. Conducătorul de joc Monty Mack a totalizat 16 puncte, 6 recuperări şi 5 pase decisive în timp ce Ronald Timus a reuşit 16 puncte şi 4 recuperări.

Steliştii au început mai slab meciul, fiind conduşi după primul sfert, dar au revenit în partea a doua a jocului când au preluat conducerea şi nu au mai cedat-o până la final. Wiggins a marcat 7 puncte în debutul sfertului doi, iar steliştii au reuşit un „parţial" de 11-2 pentru a prelua conducerea, 29-26, când mai erau patru minute până la pauza mare.

Gladiatorii, cu Dawson şi Freeman autori a 36 de puncte împreună, au mai egalat o dată la 33, însă apoi au cedat treptat. Steaua a condus şi la 10 puncte în sfertul al treilea şi a reuşit să se menţină în avantaj în cel decisiv, până la final.

Astfel, în primul sezon de la revenirea, după şapte ani, în Divizia A, Steaua reuşeşte calificarea în playoff. Militarii, în acest moment pe locul şase, vor trebui să aştepte rezultatele meciurilor de vineri şi sâmbătă pentru a afla poziţia înainte de playoff.

Vezi aici clasamentul şi programul etapei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite