Baschet: "U" Mobitelco, la o victorie de finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"U" Mobitelco Cluj Napoca a câştigat marţi seară meciul cu numărul trei al seriei semifinale din Divizia A la baschet masculin, în deplasare la Elba Timişoara, scor 63-86, şi se află la o singură victorie de calificarea în finală.

Zoran Krstanovici a fost din nou liderul clujenilor cu 21 de puncte şi 6 recuperări în timp ce americanul Kyndall Dykes a reuşit cel mai bun meci de la sosirea la "U", marcând 21 de puncte şi totalizând 4 recuperări şi 2 pase decisive.

După un prim sfert echilibrat, încheiat 22-22, oaspeţii s-au distanţat în sferturile doi şi trei şi conduceau înainte de partea decisivă cu 66-54. Ofensiva timişorenilor a capotat în ultimul sfert, când jucătorii lui Dragan Petricevici nu au marcat decât nouă puncte, primind în schimb 20. Timişoara a avut procentaje excelente la aruncările de două puncte şi la libere, dar principala lor armă ofensivă, aruncările de trei puncte, nu a funcţionat, aşa cum s-a întâmplat şi în meciul doi, de la Cluj. Elba a marcat doar 4 aruncări din spatele semicercului din 24.

Clujul se află la doar o singură victorie distanţă de calificarea în finala Diviziei A. Meciul 4 are loc miercuri, tot la Timişoara, iar în cazul unei victorii pentru Elba, meciul decisiv va avea loc sâmbătă la Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite