Baschet: Campioana "U" Mobitelco, la un pas de eliminare din Cupă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana la baschet masculin U Mobitelco BT Cluj a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, în turul optimilor Cupei României, de deţinătoarea trofeului, Gaz Metan Mediaş, scor 89-72 (48-37).

Gaz Metan Mediaş a dominat meciul de la un capăt la altul, conducând cu peste 20 de puncte în ultimul sfert şi, devenind astfel favorită la calificarea în sferturile de finală.

Campioana a avut doar trei jucători în prim-plan, însă evoluţiile lui Paul, Krstanovici şi Dykes au fost insuficiente, pentru a spera la un rezultat pozitiv în primul meci oficial al sezonului. U Mobitelco este la un pas de eliminarea prematură din Cupa României, la fel ca în ultimele patru sezoane.

Medieşenii au avut cinci jucători cu cel puţin 12 puncte marcate (Ivanovici 17 puncte, Moore 15, Howell 15, Mitchell 14, Nicoară 12), Mitchell şi Ivanovici contribuind decisiv şi la recuperare, cu nouă, respectiv opt reuşite.

Krstanovici, cu 24 puncte, a fost principalul realizator pentru clujeni, în timp ce Dykes 16p şi Paul 14p, au fost ceilalţi doi jucători ai echipei ardelene cu cel puţin zece puncte marcate.

În celelalte meciuri jucate sâmbătă în aceeaşi fază a competiţiei au avut următoarele rezultate: Dinamo Bucureşti-CSŞ Giurgiu 92-69 şi BC Timişoara-BC Mureş 90-67.

Primele meciuri din turul optimilor Cupei României s-au disputat vineri, vicecampioana CSU Ploieşti învingând la limită formaţia Energia Rovinari, cu 78-76, în timp ce CSM Bucureşti a trecut fără probleme de Poli Iaşi, cu 102-49.
Ultimele partide sunt programate duminică, între SCM Craiova-CS Otopeni, CSU Atlassib Sibiu-BCM U Piteşti, iar luni se va juca meciul dintre BC Perla Harghitei-CSM Oradea.

Partidele retur sunt programate în 24 septembrie, câştigătoarele urmând a accede în sferturile de finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite