Baschet: „U” Cluj, victorie pentru „Silvă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii au sărbătorit în vestiar după victoria cu Mureş
Clujenii au sărbătorit în vestiar după victoria cu Mureş

„U" Mobitelco Cluj a învins BC Mureş cu scorul de 87-81, într-un meci disputat în devans, contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A la baschet masculin. Clujenii revin pe primul loc al clasamentului, cel puţin până sâmbătă, în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş.

Victoria obţinută de clujeni a fost dedicată căpitanului echipei, Mihai Silvăşan, care a împlinit astăzi 25 de ani. „Silvă" a contribuit cu 23 de puncte şi 4 recuperări la succesul echipei sale, iar Krstanovici şi Lawrence au completat un triunghi ofensiv letal pentru mureşeni, cei trei marcând în total 70 dintre cele 87 de puncte ale echipei clujene.

Americanul David Lawrence a fost principalul realizator al meciului cu 25 puncte, 3 recuperări şi 4 pase decisive în timp ce Krstanovici a încheiat cu un double double, 23 puncte şi 14 recuperări, la care a adăugat 4 pase decisive.

Mureşenii condus după primul sfert însă apoi au cedat treptat iniţiativa, clujenii având la pauză un avantaj de nouă puncte, 47-38. Disputa a fost echilibrată în a doua jumătate, însă pe final gazdele au controlat meciul, reuşind câteva aruncări cheie prin Silvăşan, iar apoi concentrându-se pentru a marca de la linia de aruncări libere pe finalul meciului.

Cei mai buni realizatori ai oaspeţilor au fost lituanienii Peciukas cu 21 de puncte şi 5 recuperări şi Masiulis cu 16 puncte, 8 recuperări şi 3 pase decisive. Tânărul pivot Cătălin Vlaicu a contribuit cu 15 puncte.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite