Caz „Terry-Bridge” în baschetul croat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leon Radosevici (în alb) într-un meci din Euroligă
Leon Radosevici (în alb) într-un meci din Euroligă

Un scandal de infidelitate asemănător cu cel din Anglia, dintre John Terry şi Wayne Bridge, a izbucnit în baschetul croat, informează publicaţia Croatian Times

Este vorba tot despre un triunghi amoros, între doi coechipieri de la Cibona Zagreb, doar că de această cel care a fost înşelat a dezvăluit presei toată „afacerea".

Leon Radosevici, un tânăr baschetbalist de 20 de ani de la echipa croată a fost curios ce discuta iubita sa prin telefon cu prietenă de-a ei şi a înregistrat convorbirea. Probabil că nici nu-şi imagina să afle că iubita lui şi-a destăinuit cu lux de amănunte relaţia amoroasă pe care o are cu baschetbalistul Marin Rozici, 27 ani, coechipierul lui Leon la Cibona Zagreb.

„După ce am ascultat înregistrarea m-am dus să vorbesc cu ea. La început a negat cu tărie, dar după ce i-am pus convorbirea faţa ei s-a schimbat de vreo 15 ori la rând în diverse culori, iar apoi şi-a luat lucrurile şi a plecat", a povestit baschetbalistul croat pentru 24 Sata.

Radosevici a anunţat că va părăsi clubul croat la finalul sezonului şi că nu are ce să vorbească cu Rozici, coechipierul său. Cei doi au şanse mari să dea ochii cât mai rar, Rozici fiind accidentat până la finalul campionatului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite