Burlacu: „Nu l-am lovit intenţionat pe Minea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Burlacu, baschetbalistul echipei Asesoft Ploieşti, cel care l-a accidentat grav pe Marian Minea, de la CS Otopeni, în finala mică a Cupei României, a precizat prin intermediul site-ului oficial al clubului prahovean că nu a fost vorba despre o lovitură intenţionată.

De asemenea Burlacu precizează că nu l-a contactat pe jucătorul pe care l-a accidentat pentru că nu ştia numărul acestuia de telefon şi a presupus că se află într-o stare de convalescenţă. Pivotul celor de la Asesoft a declarat că a fost însă în contact permanent cu directorul sportiv de la CS Otopeni, Cătălin Voiculesc, precum şi cu jucătorul-antrenor Eugen Ilie.

Iată mai jos întreaga declaraţie a lui Cătălin, aşa cum a apărut pe site-ul oficial al clubului din Ploieşti:
"Aş dori să lămuresc câteva aspecte legate de nefericitul accident de la meciul cu CS Otopeni. Mă preocupă situaţia lui Marian Minea şi nu am avut niciun moment intenţia de a-l lovi! După meci, am încercat să dau de el, însă plecase deja cu salvarea. Am vorbit de atunci cu Stojadin Markovic şi Eugen Ilie, fostul meu coleg de la juniori, de la Politehnica Iaşi.

"În acea acţiune, am fost împins de către Michael Jones în momentul piruetei, şi involuntar eu şi Minea ne-am ciocnit. Am simţit de asemenea o durere cumplită în moalele capului şi m-am lăsat pe parchet. A venit la mine Fabiana Niţu şi mi-a zis să aştept doctorii. Abia apoi am văzut ce s-a întâmplat cu Minea.

Am vorbit în fiecare zi, începând de sâmbătă seara, cu Cătălin Voiculescu, directorul sportiv de la CS Otopeni, cel care l-a transportat de la Sibiu la Bucureşti. Am luat numărul lui de la Mihai Săndulache. Am fost la curent cu tot ce s-a întâmplat, cu echipa de doctori, cu situaţia de la Spitalul Floreasca. Nu am apucat să vorbesc personal cu Marian, fiindcă am presuspus că este în convalescenţă, sub sedative şi calmante.

Într-un final, în această seară, după antrenament, l-am sunat şi am apucat să discut cu prietena lui, care mi-a răspuns, fiind alături de el la spital. Ea m-a mai liniştit şi mi-a zis că Marian nu are pică pe nimeni şi că nici el nu ştie cum s-a întâmplat. Mi-am propus să îl vizitez la spital cu dvdul meciului şi cu un dvd player, să-i arăt cum s-a petrecut totul. Nu aş vrea să creadă că a fost vreun pic de intenţie din partea mea!

Deşi nu-l cunosc personal, Marian este un jucător tânăr, care încearcă să-şi facă un viitor prin baschet. Îmi pare foarte rău pentru accidentarea lui, îi doresc să revină cât mai repede în cele trei luni preconizate de doctori şi să aibă o carieră lungă şi frumoasă în baschet!"

Citeşte şi: Un baschetbalist, la câţiva milimetri de o tragedie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite