Baschet: Bogdan Popescu, aproape de Elba Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internațional român Bogdan Popescu, 33 de ani, este foarte aproape de un transfer la Elba Timișoara. Baschetbalistul a evoluat în ultimul sezon la Steaua Turabo București, echipă cu care a cucerit medalia de bronz în sezonul 2010-2011

Popescu a fost miercuri la Timișoara, unde s-a întâlnit cu oficialii clubului bănățean pentru a negocia detaliile contractului. ”Nu am luat încă o decizie. Cei de la Timișoara pregătesc un proiect interesant, însă vom vedea. Mai sunt de stabilit câteva aspecte”, a spus Popescu.

Jucătorul a avut medii de 9,6 puncte și 3,8 recuperări în medie pe meci în sezonul recent încheiat, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în confruntările din FIBA Europe Cup.

Elba Timișoara încearcă reconstrucția echipei, după plecarea antrenorului sârb Dragan Petricevic, alături de care bănățenii au obținut cele mai bune performanțe din istoria clubului, calificarea în finala campionatului în sezonul 2008-2009 și câștigarea Cupei României în 2010.

Bogdan Popescu a fost prezent miercuri și la primul turneul preliminar Red Bull King of the Rock, de la Timișoara, o competiție de baschet unu la unu, al cărei câștigător pe țară va pleca la finala mondială ce are loc pe insula Alcatraz la 24 septembrie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite