Allen Iverson va juca la Besiktaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul superstar din NBA Allen Iverson şi-a dat acordul pentru un contract cu echipa turcă Beşiktaş Istanbul. Înţelegerea este pe două sezoane şi valorează 4 milioane de dolari, potrivit Yahoo Sports.

Iverson ar urma să semneze contractul în această săptămână şi este aşteptat la echipă la data de 31 octombrie. În vârstă de 35 de ani, baschetbalistul american are în contract o opţiune care îi permite să renunţe după un an, însă nu va putea pleca în timpul sezonului, nici în cazul în care va avea vreo ofertă din NBA.

Iverson nu a primit nicio ofertă în această vară de la echipe din NBA, după ce a avut apariţii sporadice în ultimele sezoane la Detroit, Memphis şi Philadelphia, ultima încheiată cu o plecare de la echipă pe motive personale. În ciuda evoluţiilor contradictorii din ultimul timp, cel care a dus Philadelphia până în finala NBA în sezonul 2001, şi are în carieră o medie de 26,7 puncte pe meci în liga profesionistă nord-americană de baschet, este în continuare extrem de popular printre fanii din întreaga lume.

Iverson ar putea evolua în primul său meci pentru Beşiktaş la 6 noiembrie, în partida cu Bornova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite