Pini Gershon nu mai vine în România !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pini Gershon (cu faţa) este un tehnician vulcanic
Pini Gershon (cu faţa) este un tehnician vulcanic

Informaţia conform căreia celebrul antrenor israelian Pini Gershon, dublu câştigător al Euroligii masculine cu Macabbi Tel Aviv, va fi numit director tehnic la cârma naţionalei de baschet masculin a României a fost vehement dezminţită de unul din apropiaţi bulgari ai acestuia.

Site-ul BulgarianBasket, citat de baschetstar.blogspot.com, a publicat, în ediţia online de vineri, o informaţie potrivit căreia tehnicianul nu are nicio legătură cu acest subiect!

Pagina de web precizat că antrenorul care pregăteşte celebra formaţie israeliană Maccabi Tel Aviv nu are cum să devină directorul tehnic al naţionalei de baschet masculin a ţării noastre. "Informaţiile din media românească nu sunt corecte. Pini nu are nicio legătură cu acest subiect şi nici nu a fost vorba de faptul că ar putea merge să lucreze în România. Chiar el mi-a spus acest lucru", a declarat, pentru BulgarianBasket, directorul sportiv al Ligii Balcanice, Shtriks Shay, care a mai completat: "Singura persoană care poate fi asociată cu această funcţie, de antrenor al echipei masculine vecine, este Dan Shamir", se arată pe site-ul bulgar, citat de baschetstar.blogspot.com.

Directorul sportiv al Ligii Balcanice a precizat că nu poate fi vorba, în acest moment, despre o negociere între Federaţia Română de Baschet şi antrenorul Pini Gershon. "Sunt în contact permanent cu Gershon. M-am întors, recent, din Israel, unde am fost comisar la derby-ul dintre Maccabi Tel Aviv şi Hapoel Ierusalim. Gershon a ţinut să mă asigure că nici măcar nu se pune problema ca să preia funcţia de director tehnic al echipei naţionale a României", a completat Shtriks Shay pentru BulgarianBasket.

Pagina de web din ţara vecină a dorit să-şi informeze cititorii că "baschetul românesc este inferior valoric decât cel practicat în Bulgaria. Jucătorii lor evoluează în grupa valorică B a Campionatului European de seniori şi se luptă pentru a intra în top, având cale lungă să ne ajungă". Mass-media din ţara noastră a anunţat, joi, că tricolorii urmează să fie pregătiţi de Pini Gershon, director tehnic, şi de Dan Shamir, antrenor principal, ştire care, iniţial, a fost postată şi pe site-ul Federaţiei Române de Baschet.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite