Shawne Williams a fost închis pentru posesie de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shawne Williams (în stânga) riscă să stea doi ani în închisoare
Shawne Williams (în stânga) riscă să stea doi ani în închisoare

Baschetbalistul Shawne Williams a fost angajat în urmă cu o săptămână de New Jersey Nets, echipă care participă la NBA. Vineri el a fost închis pentru trafic de droguri...

Baschetul profesionist american este măcinat de scandaluri. După ce Gilbert Arenas a fost descoperit că depozitează armament în... vestiar, în vizorul procuraturii a intrat Shawne Williams. Adus la New Jersey Nets, lunea trecută, acesta a participat la câteva antrenamente, însă nu la convins pe antrenorul Kiki Vandeweghe. "Am descoperit că este ieşit din formă... Nu ne-a plăcut ceea ce am văzut. Ne-a spus că trebuie să meargă acasă, bunicul său urmând a fi operat... Sau ceva de genul acesta", a declarat tehnicianul.

Puţin timp după aceea, Williams a fost reţinut de poliţie, iar la el au fost descoperite opt doze de stupefiante pe bază de codeină. Baschetbalistul a fost închis, cauţiunea fiind stabilită la 16.000 de dolari (circa 11.000 de euro).

Jucătorul a fost luat de Indiana, în 2006. El a fost arestat pentru posesie de marijuana în 2007. Acum riscă doi ani de închisoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite