Dennis Rodman: "Am făcut sex cu 2.000 de femei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul baschetbalist american Dennis Rodman (49 de ani) a intrat în clubul „select" al celebrităţilor din sportul mondial care au avut peste 1.000 de amante. El a recunoscut, într-un interviu acordat pentru „Minneapolis Star-Tribune", că prin patul lui ar fi trecut 2.000 de femei. Totuşi, cu 500 mai puţine decât Ilie Năstase.

De cinci ori campion al NBA cu Chicago Bulls şi Detroit Pistons, Rodman a acordat primul interviu mai mare după retragerea din cel mai puternic campionat profesionist de baschet, surventă în urmă cu 10 ani. „Am făcut sex cu 2.000 de femei", a mărturisit Rodman spre stupoarea ziaristei, căreia i-a spus „din prima" să nu-l întrebe banalităţi despre tatuaje sau compartamentul său din afara terenului. Printre cele 2.000 de amante s-au numărat şi nume celebre, precum Madonna şi Carmen Electra, cu aceasta din urmă fiind şi căsătorit pentru câteva ore!

Apoi, Rodman şi-a continuat confesiunile: „îmi iubesc foarte mult soţia, dar amândoi avem şi alte relaţii", a spus cel poreclit „Viermele" . „ea este o mamă minunată pentru copiii mei, iar acest lucru este cel mai important pentru mine", a încheiat Rodman, care în ciuda numărului mare de amante nu este nici pe departe cel mai căutat amant din lumea sportului.

Într-un inedit top al sportivilor cu cele mai multe amante, lider detaşat ar fi fostul star al NBA, americanul Wilt Chamberlain, care s-a lăudat că i-ar fi trecut prin pat nu mai puţin de 20.000 de femei. Apoi, pe lista celebrităţilor, urmează Ilie Năstase, românul care a uimit tenisul şi a cucerit, conform cărţii sale autobiografice, peste 2.500 de femei. Sub Rodman, cu câte 1.000 de „victime" se numără baschetbalistul american Magic Johnson, care a şi recunoscut că a luat SIDA de la una dintre acestea, şi fotbalistul britanic George Best. În fine, topul este încheiat de actualul fotbalist al Sampdoriei,Cassano, care s-a lăudat în presa italiană că a avut peste 700 de amante!

Aici îl puteţi vedea pe Dennis Rodman pe terenul de baschet

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite