Allen Iverson și-a anunțat retragerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Allen Iverson, fostul star al baschetului american, care evoluează în prezent pentru Beșiktaș Istanbul, și-a anunțat retragerea potrivit publicației turce Ajansspor.

Iverson, accidentat la gleznă, nu a evoluat decât șapte partide în campionat pentru Beșiktaș, cu medii de 14,3 puncte și 4,2 pase decisive și, potrivit sursei citate, va reveni în Statele Unite pentru o intervenție chirurgicală.

"Faptul că părăsesc lumea baschetului mă intristează, dar câteodată trebuie să accepți lucrurile așa cum sunt. Cu aceste dureri la gleznă abia mai pot merge. Nu mi-e greu să spun adio baschetului", a declarat Iverson pentru Ajansspor.

Iverson, 35 de ani, a mai cochetat cu retragerea la începutul acestui sezon, după ce nicio echipă din NBA nu i-a oferit contract, însă în cele din urmă a acceptat oferta venită de la Beșiktaș.

Fostul star din liga profesionistă americană a fost declarat cel mai bun debutant în 1997, a fost MVP-ul sezonului în 2001, a adunat 11 prezențe în All Star Game unde a fost de două ori MVP și a fost de patru ori cel mai bun marcator din NBA. Marea sa dezamăgire: nu a cucerit niciun titlu de campion, jucând doar o finală cu Philadelphia , în 2001, pierdută cu Los Angeles Lakers.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite