Gabriel Boriga: „În cazul unei accidentări în WNBA, noi nu plătim“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Boriga: „În cazul unei accidentări în WNBA, noi nu plătim“
Gabriel Boriga: „În cazul unei accidentări în WNBA, noi nu plătim“

În cazul în care Nicky Anosike se va accidenta, clubul din Târgovişte nu va trebui să-i plătescă jucătoarei despăgubiri sau un avans din salariu.

Preşedintele onorific al campioanei României, Gabriel Boriga (foto), a declarat pentru „Adevărul Sporturi” că baschetbalista de peste Ocean va fi supusă tuturor testelor medicale necesare pentru un sportiv de performanţă.

„Contractul nostru cu Anosike este unul profesionist şi intră în vigoare începând cu ziua în care este declarată aptă de joc de medicii formaţiei noastre. După o anumită perioadă de acomodare, Nicky va face vizita medicală şi vom vedea în ce formă este. Dacă ea se va accidenta la un meci din WNBA sau în afara pregătirii efectuate cu clubul nostru, MCM Târgovişte este absolvită de orice vină”, a completat oficialul campioanei României.

Gabriel Boriga a mai adăugat că, în cazul în care Anosike se accidentează la un meci din Divizia A sau din EuroCup Women, atunci „MCM Târgovişte este obligată să-i plătească sportivei toate cheltuielile medicale plus salariul pe o anumită perioadă de timp, conform acordului semnat între cele două părţi”. Anosike va avea un salariu de aproximativ 5.000 de euro pe lună. 

Transferurile echipei

Emma Randall. Baschetbalistă din Australia, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice. Aceasta are 1,88 metri înălţime.

Tatiana Troina.Jucătoare din Belarus şi ea participantă la Jocurile Olimpice de anul trecut. Va juca pe postul de extremă.

Olena Ogorodnikova.
Rusoaica a fost componentă a echipei israeliene Elitzur Ramla. A semnat pentru MCM Târgovişte.

Shay Doron
.Acoperă postul de coordonator de joc şi este din Israel. A evoluat pentru Beşiktaş Istanbul în Euroliga feminină.

Katia Levitsky.
O altă baschetbalistă din Israel, componentă de bază a naţionalei ţării sale. Este extremă şi are 24 de ani.

Alexandra Uiuiu.A revenit în România după un sezon petrecut la echipa austriacă UBBC Herzogenburg. Va evolua ca extremă.

Olena Samburska. Sportiva are 20 de ani şi este din Ucraina.

Toate jucătoarele au semnat pe un sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite