Victorie categorică obţinută de UVVG ICIM Arad în prima etapă la baschet feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ICIM Arad - CSM Târgovişte
ICIM Arad - CSM Târgovişte

Echipa feminină de baschet Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş' ICIM Arad a debutat cu dreptul în noua ediţie a Ligii Naţionale, reuşind să învingă la un scor categoric pe ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, 80-61 (41-32), însă victoria nu a fost atât de facilă pe cât ar putea lăsa să se creadă diferenţa înregistrată pe tabela de marcaj.

Echipa din Arad a început mai bine, având la la finele primei jumătăţi a partidei un avans de 9 puncte pe tabela de scor (41-32). Însă, debutul celei de a doua jumătăţi a fost favorabil oaspetelor, care au refăcut diferenţa, apropiindu-se la numai două puncte (44-42), moment în care prof. Dan Moraru le-a chemat la ordine. Iar de aici jocul a avut un cu totul alt aspect, atât în faza de atac, cât şi în cea de apărare, iar victoria arădencelor nu a mai fost pusă nici un moment sub semnul întrebării.

La UVVG ICIM Arad au evoluat: Crissy Givens 25 puncte (2×3), Monica Boriga-Brosovszky 17 p (5×3), Carla Bartee 12 p (2×3), Jennifer Risper 12 p (3×3), Kari LaPlante 11 p, Christina Wirth 2 p, Suzana Milovanovic 1 p, Adela Mercea, Alina Crăciun, Cristina Cutaş, Diana Moraru. Antrenor: Dan Moraru.

Preşedintele UVVG Arad, Aurel Ardelean

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad a fost fondată în data de 2 mai 1990, fiind condusă de către Prof. Univ. Dr. Aurel Ardelean (FOTO, Rector - fondator şi Preşedintele UVVG) şi de Prof. Univ. Coralia Cotoraci (Rector UVVG).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite