VIDEO: Vezi cea mai lungă aruncare de baschet din lume!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO: Vezi cea mai lungă aruncare de baschet din lume!
VIDEO: Vezi cea mai lungă aruncare de baschet din lume!

Şase studenţi din Statele Unite au reuşit să pună la cale cea mai lungă aruncare de baschet din lume. Gazda încercării a fost stadionul universităţii Texas A&M, unde cei şase învaţă.

Grupul, cunoscut sub numele de „Dude Perfect”, a mai realizat şi alte aruncări miraculoase cu mingea de baschet, ultima lor năstruşnicie fiind o încercare tocmai din înaltul tribunelor stadionului de fotbal american. Reuşita nu a fost, cel puţin deocamdată, omologată de Cartea Recordurilor, însă ea a fost realizată de către cei şase în scopuri umanitare, la fel ca şi celelalte serii de aruncări.

Pentru fiecare 100.000 de vizualizări pe care clipurile lor le adună pe You Tube, ei vor sprijini un student cu posibilităţi materiale reduse printr-o organizaţie numită „Compassion International”.

Asupra majorităţii aruncărilor realizate până acum planează îndoiala că sunt trucate cu ajutorul computerului. Însă potrivit celor declarate de membrii echipei, marea lor satisfacţie este să audă sau să citească despre îndoielile pe care privitorii le au asupra veridicităţii spectaculoaselor coşuri pe care le-au reuşit.

„Dude Perfect” au fost invitaţi în cadrul mai multor emisiuni televizate în Statele Unite, iar celebra revistă Sports Illustrated a publicat în două rânduri articole despre cei şase studenţi. 

Iată ultima reuşită, denumită „Cea mai lungă aruncare de baschet din lume”. Încercarea a fost filmată din două unghiuri, pentru a întări faptul că este reală.



Vezi şi alte aruncări ale celor de la „Dude Perfect”:

 
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite