BASCHET: Uriaşul Shaq plonjează în tribune peste un cameraman (video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Uriaşul Shaq plonjează în tribune peste un cameraman (video)
BASCHET: Uriaşul Shaq plonjează în tribune peste un cameraman (video)

Uriaşul baschetbalist american Shaquille O’Neal, 2,16cm, 140kg, s-a dezechilibrat după un fault şi a plonjat în tribune, căzând peste un cameraman care se afla la marginea terenului. Faza a avut loc în timpul partidei dintre Cleveland Cavaliers şi Olympiakos Pireu, scor 111-94 din cadrul Euroleague American Tour 2009.

Meciul s-a desfăşurat în Cleveland şi a opus doi dintre cei mai masivi jucători de baschet din lume, Shaquille O’Neal (Cavaliers) şi grecul Sofoklis Schortsanitis (Olympiakos, 2,08 m, 150kg).

La un duel dintre cei doi, Shaq a fost faultat, s-a dezechilibrat şi nu s-a mai putut opri decât în scaunele aflate în spatele panoului, prăbuşindu-se peste un cameraman aflat la marginea terenului. Deşi a fost destul de serios şifonat, operatorul şi-a reluat poziţia după câteva momente de năucire.

Partida a fost la discreţia gazdelor, superstarurile LeBron James şi Shaquille O’Neal marcând fiecare câte 12 puncte, dar petrecând pe teren nu mai mult de 23 de minute. Cavaliers au avut 7 jucători cu peste 10 puncte marcate, cel mai productiv fiind Daniel Gibson cu 15 puncte. De la oaspeţi Josh Childress şi Linas Kleiza (ambii foşti jucători în NBA) au marcat câte 16 puncte fiecare.

Partida a contat pentru Euroleague American Tour 2009, un turneu pe care cele mai bune echipe din Euroligă îl întreprind în Statele Unite.

Vezi plonjonul lui Shaq în tribune şi reacţia cameramanului (la secunda 50):

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite