Uriaşii de la All Star Game, printre copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mare parte dintre jucătorii care în această seară vor evolua, la Braşov, în All Star Game-ul baschetului masculin românesc au fost prezenţi în această dimineaţă la Spitalul Clinic de Copii din oraşul de sub Tâmpa, în cadrul unei acţiuni umanitare organizată de Federaţia Română de Baschet.

Uriaşii care diseară vor face spectacol sub panou au oferit micuţilor pachete care conţin fructe, dulciuri precum şi mini-panouri de baschet. Spitalul a mai primit din partea FR Baschet două panouri de mini-baschet care vor fi instalate la locul de joacă special amenajat în curtea instituţiei medicale.

La ora 13.00, la Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi” va avea loc conferinţa de presă a evenimentului.

All Star Game România 2009 va începe la ora 17.30 cu “Old Star Game” un meci în care se vor întâlni fostele glorii ale baschetului românesc. Meciul vedetă dintre selecţionatele Nordului şi Sudului va începe la ora 18.30 de minute.

În pauza dintre sferturile 1 şi 2 va avea loc finala concursului de trei puncte, unde se vor califica 4 jucători, rundele preliminare urmând să se desfăşoare în cursul după amiezii. Arvydas Cepulis va încerca să-şi apere titlul cucerit anul trecut la Ploieşti. Lunetistul celor de la Asesoft a avut o evoluţie aproape perfectă aseară în finala Cupei României când a marcat 6 coşuri de trei puncte din 8 încercări.

Pauza mare a meciului vedetelor este rezervată spectaculosului concurs de slam-dunk. LeVar Seals, David Lawrence, Bryant Matthews, Major Wingate, Andrei Căpuşan şi Brice Kabengele sunt cei care se vor duela în aerul rarefiat de deasupra inelului. Brice Kabengele este câştigătorul concursului de anul trecut de la Ploieşti, în timp ce LeVar Seals s-a impus în 2006 la Cluj.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite