„U“ Mobitelco BT debutează mâine în campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco BT încep mâine lupta pentru titlul de campioni naţionali, pe care l-au ratat anul trecut, fiind învinşi în finală de eterna rivală, CSU Asesoft Ploieşti

Eliminaţi din Cupa României de BC Mureş Târgu Mureş, elevii lui Ţenter îşi doresc un parcurs excelent în campionat. Cu Claudiu Fometescu şi Milos Pesici printre achiziţii, dar şi cu tinerii Octavian Crainic, Sabin Faur, Ioan Alexandru Pop şi Vlad Corpodean, promovaţi de la academia de baschet a clubului, clujenii speră că vor pune capăt hegemoniei prahovenilor.

De asemenea, mizează pe experienţa şi valoarea unor jucători precum Mihai Silvăşan (foto), Kyndall Dykes, Branco Cuic sau Zoran Krstanovici, care pot aduna în jurul lor „piesele noi“.Primul obstacol în calea „alb-negrilor“ este BCMUS Piteşti, formaţie care s-a întărit în această vară.

„Cele două meciuri cu Târgu-Mureş ne-au arătat multe lucruri care trebuie rezolvate cât mai repede, mai ales modul în care gândim jocul colectiv şi victoria. Avem o echipă talentată, dar care trebuie să joace colectiv. Când se va întampla acest lucru, jocul va avea o cu totul altă faţă. Duminică e prima şansă să arătăm ce am învăţat după meciurile cu Mureş, iar pentru fani cred că va fi un bun prilej să vadă la lucru o echipă unită“, a declarat antrenorul principal al echipei, Marcel Ţenter. Partida de mâine, din Sala Sporturilor „Horia Demian“ va începe la ora 17.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite