UVVG ICIM Arad, înaintea celei de al 21-a prezenţe în prima ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ICIM Arad - CSM Târgovişte
ICIM Arad - CSM Târgovişte

Vacanţa a luat sfârşit pentru baschetbalistele de la UVVG ICIM Arad, care şi-au început luni, sub conducerea profesorului Dan Moraru, pregătirile în vederea celei de a 21-a prezenţe pe prima scenă a baschetului feminin românesc, lotul de jucătoare din care fac parte 5 jucătoare din SUA, una din Serbia şi 5 românce.

Faţă de ultima ediţie de campionat, lotul echipei Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" ICIM Arad a suferit modificări esenţiale, din vechiul lot fiind păstrată numai o singură jucătoare străină şi trei românce. Drept urmare, UVVG ICIM Arad se va prezenta la startul noului sezon cu un lot din care fac parte cinci jucătoare din SUA - Crissy Givens, venită de la CSM Târgovişte, Kari La Plante (CSB Alexandria), Carla Bartee (SCM Craiova), Jennifer Risper şi Christina Wirth (Alges, campioana Portugaliei); sârboaica Suzana Milovanovic; româncele Cristina Cutaş (CS Nova Vita Târgu-Mureş), Diana Moraru, Alina Crăciun - revenită după o operaţie la ligamentele încrucişate ale genunchiului piciorului stâng, Adela Perdei - reactivată după o mai lungă perioadă de timp - şi Monika Boriga Brosovszky, căpitanul echipei.

Prof. Univ. Dr. Aurel Ardelean, preşedintele UVVG

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad a fost fondată în data de 2 mai 1990, fiind condusă de către Prof. Univ. Dr. Aurel Ardelean (FOTO, Rector - fondator şi Preşedintele UVVG) şi de Prof. Univ. Coralia Cotoraci (Rector UVVG).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite