Tony Parker va juca în Franţa, la Asvel Villeurbanne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tony Parker
Tony Parker

onducătorul de joc al naţionalei Franţei şi al echipei San Antonio Spurs, Tony Parker, a confirmat, miercuri, că va juca la formaţia Asvel Villeurbanne, din prima ligă franceză, pe perioada grevei din NBA.

"Am decis să joc pentru Asvel. Este o alegere logică pentru mine să joc în Franţa, să vin să-mi ajut clubul", a declarat pentru cotidianul L'Equipe Tony Parker, care este director de operaţiuni în cadrul acestei grupări franceze.

Tony Parker a oferit şi detalii financiare despre acordul său cu Asvel. "Voi juca în Franţa pentru salariul minim. Voi câştiga 1.500 de euro pe lună. Plătesc din propriul buzunar asigurarea", a menţionat jucătorul francez, care în 2010 şi-a prelungit pentru patru ani acordul cu San Antonio Spurs, pentru suma de 50 de milioane de dolari.

Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) a anulat toate meciurilor de pregătire din presezon şi se îndreaptă spre anularea primelor săptămâni din sezonul regulat, după ce, marţi, negocierile între proprietarii echipelor şi sindicatul jucătorilor au eşuat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite