Ţenter nu mai doarme nopţile din cauza francezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
U“ Mobitelco
U“ Mobitelco

Antrenorul "U" Mobitelco BT Cluj, Marcel Ţenter spune că îşi doreşte o victorie la debutul în FIBA Eurochallenge, cu formaţia franceză Elan Chalon, deşi este conştient de faptul că echipa ardeleană porneşte cu ultima şansă.

U Cluj va juca, marţi, de la ora 19.00, pe teren propriu, împotriva formaţiei Elan Chalon, în primul meci din Grupa E, din care mai fac parte BC Enisey (Rusia) şi Antwerp Giants (Belgia). Meciul de la Cluj-Napoca va fi transmis în direct de Sport.ro.

"Este un eveniment important în viaţa clubului nostru, într-o grupă puternică, ce sper că va aduce un baschet bun la Cluj. Pe hârtie, ruşii de la Enisey şi francezii de la Elan Chalon sunt favoriţii grupei, iar noi, de departe - şi din cauza bugetului - suntem pe ultimul loc. Dar am mai bătut noi calculele hârtiei. N-am dormit de cateva zile, studiind jocul francezilor cu un scouter sârb. Sper să avem un meci bun în compania lor şi să debutăm cu o victorie. Este o provocare, un baschet la un alt nivel şi ne bucurăm să aducem clujenilor sărbătoarea baschetului european", a afirmat Marcel Ţenter.

Pe de altă parte, preşedintele executiv al campioanei la baschet masculin "U" Mobitelco Cluj, Mircea Cristescu, a anunţat că echipa are un nou partener, compania Roşia Montană Gold Corporation."Ne bucurăm ca avem un nou partener, care să ne sprijine în îndeplinerea obiectivelor şi ducerea la buna indeplinire a proiectelor clubului, de la nivel de copii şi până la seniori. Parteneriatul cu RMGC se va intinde iniţial pe următoarele patru luni, iar apoi vom vedea ce decizie vom lua împreună", a declarat Mircea Cristescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite