Târgu-Mureş: Am bătut şi Otopeniul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschet Club Mureş a obţinut o nouă victorie în campionat în deplasarea cu Otopeniul, scor 93-82

Echipa de baschet masculin BC Mureş Tg.-Mureş obţinut a doua victorie din cadrul campionatului naţional divizia A, învingând în deplasare formaţia CS Otopeni, cu scorul de 93:82 (25:19, 18:22, 24:14, 26:27). După joc antrenorul Déri Csaba a declarat:

„Este un rezultat important, deoarece Otopeni-ul a fost un adversar deosebit de periculos. Cred că suntem mai bine pregătiţi fizic, şi superioritatea noastră la acest capitol trebuia să se vadă din prima repriză, ceea ce nu s-a întâmplat. Din fericire până la urmă am reuşit să ne impunem, şi trebuie subliniat faptul că echipa a obţinut prima victorie aici, la Otopeni. I-aş evindenţia pe Mladenovic, Forte, Cooley şi Dumitru, şi sunt deosebit de bucuros că la fiecare joc există câte un jucător sau doi care fac diferenţa. Acum aşteptăm cu toţii cu nerăbdare debutul în Cupa Balcanică, unde vom încerca să obţinem prima victorie oficială internaţioanală a clubului, sperăm în faţa unei săli arhipline."

Meciul din cadrul Ligii Balcanice se va disputa miercuri, 13 octombrie, de la ora 19 în Sala Sporturilor din Tg.-Mureş, adversari fiind bulgarii de la Rilski Sportist Samokov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite