Târgu-Jiu: Video/ Energia a pierdut, în această seară, în ultimele secunde meciul cu Steaua Turabo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Popescu, fostul baschetbalistm al echipei gorjene a decis meciul în favoarea Stelei.

Spectatorii din Sala Polivalentă din Târgu-Jiu au avut parte de un final dramatic. Cu doar şase secunde înainte de final, când Energia conducea cu 62-61, Bogdan Popescu a reuşit o aruncare de 3 puncte, care a adus victoria actualei sale echipe. „Nu am putut să mă bucur prea mult la coşul înscris pentru că parcă eram acasă“, a spus Bogdan POpescu, după încheierea meciului.


Jocul a fost foarte echilibrat, ambele echipe punând accent pe faza defensivă. Energia a condus pe tabela de marcaj în cea mai mare parte a întâlnirii. Primul sfert s-a încheiat în avantajul echipei Energia cu 17-15. Baschetbaliştii formaţiei gorjene şi-au menţinut avantajul de două puncte şi după încheierea sferului al doilea. La pauză, scorul înregistrat pe tabela de marcaj a fost de 35-33. Steaua a reuşit să se impună în al treilea sfert şi să întoarcă scorul, 45-47, asta şi graţie ajutorului dat de arbitrii. Coşul marcat de Nikolov a fost validat, deşi timpul regulamentar de joc se terminase. „Nikolov a înscris după ce timpul regulamentar s-a terminat“, a spus antrenorul echipei Energia, Slobodan Nikolic.

image


Spectatorii au plecat cu ochii în lacrimi, după ce Energia a fost la un pas să câştige meciul. Aruncarea lui Bogdan Popescu a spulberat însă toate speranţele. Stefan Nikolici a fost cel mai bun baschetbalist de la Energia, cu 21 de puncte marcate.

image

„Diferenţa a făcut-o ultimul coş de trei puncte al lui Bogdan Popescu. Felicit încă o dată jucătorii şi antrenorii şi le mulţumesc suporterilor, care au încurajat echipa. Observatorul mi-a cerut CD-ul cu meciul şi vrea să se edifice asupra acelui coş de la finalul sfertului trei“, a spus Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet.

Antrenorul Slobodan Nikolic a spus că : „Am avut ghinion că am pierdut pe final la aruncarea lui Bogdan Popescu. A fost un baschet interesant. Energia a jucat bine, iar jucătorii au dat tot ce au putut. Steaua este o echipă mare cu un buget mare“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite