Granzii baschetului vin în Oltenia: Energia se bate cu „U“ Mobitelco Cluj, Asesoft joacă la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Energia Rovinari s-a impus în duelul cu „U“ Mobitelco Cluj
Energia Rovinari s-a impus în duelul cu „U“ Mobitelco Cluj

Cele două echipe oltene de baschet masculin au parte astăzi, în etapa a 7-a, de meciuri grele, în compania celor mai bune formaţii din Divizia A.

SCM Craiova va primi diseară (ora 20.00), în Bănie, vizita campioanei CSU Asesoft Ploieşti. Elevii lui Adrian Budurean vin după un succes la Miercurea Ciuc şi speră să facă un meci cât mai bun în faţa prohovenilor.

În urmă cu două sezoane, când Asesoft era cu gândul mai mult la play-off, SCM obţinea o victorie de neuitat la Craiova, în meciul cu ploieştenii. „Sper să repetăm isprava“, a spus „secundul“ Marius Toma.

Tot diseară, dar la Târgu-Jiu (ora 19.00), gorjenii de la Energia Rovinari dau piept cu vicecampioana „U“ Mobitelco Cluj. Trupa lui Slobodan Nikolic a fost umilită etapa trecută, la Sibiu, iar acum vrea să se revanşeze faţă de suporteri.

Este un meci greu, dar am încredere în băieţi. Nu trebuie să mai repetăm greşelile de la Sibiu. Este cel mai dificil meci al nostru de până acum, dar putem face un joc mare cu publicul alături“, a spus Nikolic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite