Târgovişte a umilit pe Electra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un buget-record pentru ţara noastră, peste 350.000 de euro, Municipal Târgovişte a eliminat în turul preliminar al FIBA Europe Women la baschet feminin pe echipa israeliană Electra

Cu un buget-record pentru ţara noastră, peste 350.000 de euro, Municipal Târgovişte a eliminat în turul preliminar al FIBA Europe Women la baschet feminin pe echipa israeliană Electra Ramat-Hasharon.

Ambele partide s-au disputat în România, oaspetele motivându-şi această decizie prin faptul că la sfârşitul acestei săptămâni sărbătoresc Yom Kippur, un eveniment religios foarte important în Ţara Sfântă.

Meciurile nu au avut istoric, Municipal impunându-se cu 74-47 şi cu 68-48. Cu scorul general de 144-95, gruparea din Târgovişte s-a calificat în grupa preliminară A, unde le va avea ca adversare pe celebrele Dinamo Moscova (Rusia, câştigătoare a întrecerii în 2007), Ruzomberok (Slovacia, dublă câştigătoare a Euroligii feminine) şi pe Gorzow (Polonia, locul 10 în ediţia precedentă).

Municipal va evolua în prima etapă în deplasare, la Moscova, acolo unde va întâlni pe Dinamo, după cum informează site-ul fibaeurope.com.

Cele mai bune jucătoare ale grupării din ţara noastră au fost Monica Boriga, Cynthia Valentin, Larisa Toma şi Irina Crasnocioc. În această dublă manşă antrenorul Cătălin Tănase a folosit tot lotul pe care îl are la dispoziţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite