Târgovişte, liber spre semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tina Thompson a fost vedeta echipei noastre
Tina Thompson a fost vedeta echipei noastre

De la meci la meci cresc speranţele baschetului feminin românesc în cucerirea unui trofeu european prin MCM Târgovişte, în acest sezon de Eurocup.

Diferenţa de 18 puncte înregistrată miercuri seară în prima manşă a sferturilor de finală cu Dinamo Kursk, scor 75-57, este considerată una optimă de către Cătălin Tănase, antrenorul principal al campioanei României.

"Suntem departe de a fi calificaţi în semifinale. Dar diferenţa mă mulţumeşte. Nu este nici prea mare pentru a ne considera deja cu sacii în căruţă, dar nu este nici prea mică pentru a juca sub presiune la Kursk", a declarat Tănase pentru „Adevărul".

Cu toate că jocul cu Dinamo Kursk a curs în majoritatea timpului în favoarea campioanei României, antrenorul celor de la MCM are şi câteva nemulţumiri legate de evoluţia de miercuri.

Antrenorul cătălin tănase cere prudenţă

„Nu am realizat cum trebuie blocajele defensive şi adversarele au recuperat prea multe mingi în atac. Au mai fost şi unele deficienţe în rotaţia din apărare, dar sunt oarecum normale într-un meci cu tensiune", a explicat Tănase.

Târgovişte are un program infernal în următoarele şapte zile. După derby-ul din campionat, în deplasarea la ICIM Arad, de sâmbătă, urmează miercuri returul de la Kursk şi apoi sâmbăta viitoare un alt derby intern, cu LMK Sf. Gheorghe.

"Va fi o perioadă obositoare, cu deplasări lungi şi aceasta este cea mai mare provocare. Sper să o depăşim cu bine", a încheiat Cătălin Tănase. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite