Târgovişte - Sf. Gheorghe, finala din sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin a programat un duel calibru, o adevărată finală, între MCM Târgovişte şi LMK Sfântu Gheorghe, două

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin a programat un duel calibru, o adevărată finală, între MCM Târgovişte şi LMK Sfântu Gheorghe, două dintre pretendentele la titlu în acest sezon.

Cele două formaţii care evoluează şi în FIBA Eurocup Women s-au întâlnit deja o dată în campionat, la Târgovişte.

Acolo elevele lui Cătălin Tănase s-au impus fără probleme cu 66-49. Partida din Cupa României va fi în direct la Telesport, miercuri, 3 decembrie, de la ora 19, în cadrul unei noi producţii BKTS – Basketball Telesport.

O altă surpriză o reprezintă calificarea campioanelor en-titre, ICIM Arad în sferturile de finală, în postura de “pierzător norocos” al turneului de la Sibiu, care a reprezentat primul tur al Cupei.

Potrivit regulamentului FIBA, nu simpla scădere a punctelor primite din cele marcate, ci coeficientul rezultat din raportul acestora reprezintă criteriul de departajare.

Cum ICIM Arad a pierdut cu 82-91 în faţa BC Alexandria, coeficientul obţinut, 0,90, era mai mare cu doar o zecime decât cel avut de CET Govora (0,89) în urma înfrângerii cu Rapid Bucureşti, 62-69. Arădencele vor juca în sferturi chiar cu echipa care a învins CET Govora, Rapid Bucureşti.

Celelalte două partide care vor avea loc în sferturi sunt SCM U Craiova - BCT Alexandria şi “U” CRE Cluj Napoca - Sportul Studenţesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite