Supradoză de streetball la Sport Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Supradoză de streetball la Sport Arena
Supradoză de streetball la Sport Arena

Baschetul de stradă revine în forţă în acest weekend pe terenurile din Politehnică cu turneul al treilea al Campionatului de Streetball Sport Arena by Aspirin Cardio.

După mai bine de o lună şi jumătate de pauză, cauzată de perioada de examene atât pentru liceenii din clasa a 12-a cât şi pentru studenţi, pofta de dueluri sub panou este mai mare ca oricând.

Avalanşa de înscrieri aproape că a blocat site-ul oficial al competiţiei. Cei care nu au manevrat tastatura şi mouse-ul destul de repede vor putea veni la terenurile Sport Arena doar în postura de spectatori sau pentru a participa la concursurile individuale.

Nici la acest al treilea turneu nu vor lipsi reprezentanţi din străinătate, o echipă din Letonia confirmând deja participarea pentru a se lupta pentru supremaţie cu cei mai buni streetballeri din România.

Echipele titrate de baschet trei la trei din România, precum Bob’s Squad, Slam Dunk sau Pensionarii asiguraţi, sunt gata să nu mai cedeze „vizitatorilor” titlul, aşa cum s-a întâmplat în turneul al doilea în faţa echipelor din Serbia. Avalanşa de coşuri nu se va opri nici măcar noaptea, deoarece continuă şi turneul de cinci la cinci, ale cărui partide se desfăşoară după ora 23.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite