BASCHET:BC Teleorman a învins pe Sportul Studenţesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BC Teleorman a obţinut o nouă victorie în această ediţie a campionatului Diviziei A de baschet feminin, seria Sud-Est, învingând cu scorul de 71-35 (19-11, 26-5, 14-7,12-12) pe Sportul Studenţesc, lanterna roşie a clasamentului, vineri seara, la Sala Sporturilor din Alexandria, informează Agerpres.

După cum informează Agerpres, aartida a fost destul de modestă, mai ales bucureştencele întrecându-se în greşeli şi ratări.
Deşi superioare ca valoare, alexăndrencele au avut şi ele destule momente de crispare, de ineficacitate. Este adevărat, antrenorul de la BC Teleorman, Mădălin Piperea, a dorit să ruleze toate jucătoarele.
De la gazde cele mai bune marcatoare au fost V.Rus şi S.Mikus cu câte 15 puncte. Au mai înscris D.Şanta - 9, A.Chivu şi C.Moroşan - 6, C.Teodorescu şi C.Cutaş - 5, M.Mihai şi C.Gheţa - 4, A.Strămăturaru - 2.
La Sportul Studenţesc s-au remarcat G.Vlad şi C.Stângă cu câte 8 puncte înscrise, pe lista marcatoarelor aflându-se, de asemenea, A.Lovasz şi O.Băluţă - 4, T.Lungu - 3, A.Ionescu, R.Banu, A.Cuatu şi I.Olaru - câte două puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite