Steaua, scor record la revenirea în competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nouă ani de la ultimul meci ca secţie de baschet a clubului militar şi la patru sezoane de la desfiinţarea totală a echipei, Steaua Bucureşti redebutează în competiţiile baschetbalistice

La nouă ani de la ultimul meci ca secţie de baschet a clubului militar şi la patru sezoane de la desfiinţarea totală a echipei, Steaua Bucureşti redebutează în competiţiile baschetbalistice cu un scor record, 144-61, în faţa celor de la BC Time Bucureşti. Dornici să arate că au ambiţia necesară să calce pe urmele fostelor glorii roş-albastre, una dintre acestea fiind chiar actualul antrenor al echipei, Costel Cernat, puştii care formează noua echipă a Stelei au făcut spectacol.

“Sunt tineri, trebuie să joace în viteză, să facă presing tot timpul, au jucat perfect astăzi”, declara la finalul partidei Cernat. Meciul nu a avut istoric, diferenţa de valoare fiind mult prea mare pentru ca cei de la BC Time să le pună probleme steliştilor.

Echipa are o medie de vârstă de 22 de ani şi este alcătuită din câţiva jucători care au acumulat deja experienţă în divizia A, cum ar fi Ionuţ Bâscoveanu, Marian Minea, Daniel Popescu sau Adrian Beaţu, dar şi din puşti precum Adrian Guţoaia, care este elev în clasa a 12-a şi component al lotului naţional de juniori.

La partida care a avut loc în Sala Regimentului de Gardă au fost prezenţi foşti jucători de marcă ai Stelei, preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, dar şi tenismenul Victor Hănescu, aflat pentru câteva zile în ţară după ce a fost eliminat în turul secund la Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite