Şapte jucători şi antrenorul de la CSM Oradea, spitalizaţi de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
baschet
baschet

Meciul de baschet masculin dintre echipele CSM Oradea şi CSU Sibiu, programat sâmbătă, a fost amânat deoarece şapte jucători din lotul gazdelor şi antrenorul Cristian Achim au fost spitalizaţi de urgenţă, cu diagnosticul enterocolită.

Anunţul a fost făcut, vineri seara, de către Comisa Centrală de Competiţii, Legitimări şi Transferuri, din cadrul FR Baschet.

"Conform solicitării scrise a CSM Oradea, şapte jucători şi antrenorul principal Cristian Achim au fost internaţi de urgenţă, la Spitalul Judeţean, cu diagnosticul enterocolită şi nu se pot prezenta la meci. În aceste condiţii, având acceptul echipei oaspete, CSU Atlassib Sibiu, şi respectând regulamentele FRB referitoare la aceste cazuri, CCCLT a decis reprogramarea meciului din etapa a V-a, Divizia A, masculin, pentru o dată care va fi stabilită ulterior", se arată în comunicatul FR Baschet.

Partida de sâmbătă conta pentru etapa a V-a a Diviziei A, în care se vor mai disputa meciurile: SCM U Craiova-"U" Mobitelco BT Cluj, CSU Cuadripol Braşov-CSM Bucureşti, Energia Rovinari-BCM U Piteşti, Gaz Metan Mediaş-Poli Iaşi, BC Timişoara-CS Otopeni, BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc-CSU Ploieşti, respectiv BC Mureş-Steaua Turabo Bucureşti (duminică).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite