Regele slam-dunk-ului din lume a fost ales la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canadianul Justin Darlington a fost desemnat cel mai bun dunker din lume la „World Dunk Contest", care a avut loc sâmbătă, la baza sportivă Sport Arena din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti.

Peste 1000 de oameni au umplut până la refuz tribunele din jurul terenului „Adevărul" pentru a-i vedea pe cei mai buni opt executanţi din lume ai celui mai spectaculos procedeu din baschet, slam-dunk-ul.

Nimeni nu i-a putut sta însă în cale lui Darlington, un sportiv de 1,93 metri înălţime, care are o detentă impresionantă ce măsoară 106 centimetri, câştigător a nenumărate concursuri de gen în Statele Unite.

Surprizele s-au ţinut lanţ pe tot parcursul competiţiei, iar vedeta Pro TV Roxana Ciuhulescu şi-a pus la bătaie bolidul, un Mercedes E Classe, peste care doi dintre concurenţi au sărit în prima rundă. Roxana chiar l-a asistat pe olandezul Vincent van Sliedregt la una dintre execuţii.

image

Spectacolul a fost completat şi de prezenţa trupei de dans „French Crew", ai căror membri au colaborat cu rapperii 50 Cent şi Sean Paul şi au fost finalişti ai concursului „Francezii au talent".

Seara s-a încheiat cu un concert Guess Who, al căror nou hit, "Tot mai sus" a fost ţelul tuturor concurenţilor de la World Dunk Contest.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite