Rebelul Iverson va juca în All Star Game

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubit în continuare de fani, în ciuda celui mai slab sezon din carieră, Allen Iverson a declarat că va fi prezent la NBA All Star Game, care va avea loc în Dallas, la 14 februarie.

Presa americană dar şi o serie de jucători şi antrenori au criticat sistemul de votare al titularilor în meciul vedetelor, în care fanii hotărăsc în proporţie de sută la sută cine va juca în liniile de început.

Astfel Iverson, un jucător care a evoluat în doar 20 de meciuri în acest sezon, cu o medie de 14,4 puncte pe meci, mult sub media sa pe carieră de 27 de puncte, va juca titular deoarece a primit nu mai puţin de 1.269.568 de voturi din partea fanilor.

Iverson îşi anunţase retragerea înaintea acestui sezon pentru că rămăsese fără contract, însă Memphis Grizzlies l-au achiziţionat în cele din urmă. După doar 6 meciuri cu noua sa echipă Iverson a intrat în conflict cu antrenorul principal Lionel Hollins pentru că nu era folosit ca titular.

Echipa pentru care strălucit timp de 10 sezoane şi pe care a dus-o în finala NBA din 2001, Philadelphia 76-ers, i-a întins o mână de ajutor însă din cauza accidentărilor Iverson nu a evoluat decât în 14 meciuri.

"Îmi pare rău pentru cei care m-au criticat, dar nu pot să-mi dezamăgesc fanii. Voi fi prezent la All Star Game pentru că oamenii vor să mă vadă pe teren", a declarat Iverson. Toate evenimentele din cadrul All Star Weekend 2010 din Dallas vor fi transmise în direct şi în exclusivitate în România de Boom Sport One.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite