Preşedintele FIBA Europe, în vizită în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Europene de Baschet, Olafur Rafnsson, se află în premieră într-o vizită în România, urmând să asiste la finala Campionatului European feminin under 18, de duminică, la Oradea.

Aflat pentru prima dată în România, Rafnsson s-a întâlnit sâmbătă cu reprezentanţii delegaţiilor participante la CE under 18, de la Oradea, cu arbitrii şi comisarii FIBA, dar şi cu autorităţile locale şi trimişi ai MECST şi ANST.

"Ţin să mulţumesc FR Baschet, pentru efortul deosebit depus în organizarea a două Campionate Europene feminine, la categoriile U18 şi U16, care aproape s-au suprapus. Aţi realizat ceva deosebit. Condiţiile organizatorice sunt foarte bune, cu hoteluri de patru stele pentru sportivi, iar atmosfera din săli este incendiara şi asta îmi place”, a declarat Olafur Rafnsson, citat de site-ul FR Baschet.

Conducătorul FIBA Europe va asista duminică la finala CE under 18 de la Oradea, între Franţa şi Belgia, după care va pleca la Arad, unde se derulează meciurile din cadrul CE feminin under 16. Rafnsson are programate întâlniri similare cu cele de la Oradea şi la Arad.

Echipa naţională feminină a României under 18 va juca, duminică, pentru clasarea finală pe locurile 11-12, în timp ce la nivelul de vârstă under 16, tricolorele mici s-au calificat în faza pentru locurile 1-12.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite