Pregătire cu antrenorul lui Jordan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Moldoveanu, unul dintre liderii noii generaţii de la naţionala de baschet, a revenit pentru reunirea lotului după o săptămână de pregătire cu Tim Grover, fostul preparator fizic al lui Michael Jordan.

Grover, devenit celebru după ce l-a ajutat pe Jordan să devină poate cel mai bun atlet din toate timpurile, lucrează acum cu o serie de nume mari din baschetul american precum Kobe Bryant, Dwyane Wade sau Paul Pierce. Moldoveanu s-a pregătit alături de o serie de jucători care urmează să intre în draftul NBA din acest an.

„Deşi eu am ales să mai rămân un sezon în colegiu, nu am fost tratat cu nimic diferit faţă de jucătorii care se pregătesc pentru draft. Am lucrat foarte mult individual iar una dintre sesiunile zilei o aveam chiar cu Tim Grover", a povestit jucătorul român.

„Este genul de antrenor care ştie să motiveze jucătorii iar programele lui sunt printre cele mai căutate în SUA", a mai spus Moldoveanu. Printre clienţii lui Grover se numără şi Rashard Griffith, pivotul campioanei României, Asesoft Ploieşti, care se antrenează vara la academia din Chicago a preparatorului american. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite