Pivotul Zoran Krstanovici rămâne la campioana U Mobitelco Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pivotul sârb Zoran Krstanovici, de la U Mobitelco Cluj s-a răzgândit în privinţa plecării anunţate săptămâna trecută şi a ajuns la o nouă înţelegere cu formaţia ardeleană.

Preşedintele Mircea Cristescu a declarat că este bucuros de noua întorsătură a lucrurilor. "Mă bucur că am căzut de acord. Pentru ambele părţi colaborarea bună şi corectă va continua şi asta nu poate să fie decât o bucurie. Prin păstrarea lui Zoran Krstanovici am reuşit să menţinem încă un factor de siguranţă în echipă. Cred că pentru el a contat nu doar faptul că a câştigat titlul şi vom juca în cupe europene, ci şi factorul sentimental al echipei noastre, fanii clujeni, oraşul ... Ne dorim să ridicăm ştacheta valorică, să aducem valoare echipei şi prin victorii europene".

Conducătorul clubului clujean a mai afirmat că urmează să fie cooptat încă cel puţin un jucător de valoare în lotul pentru viitorul sezon, în care U Mobitelco are şansa de a evolua chiar şi în FIBA Eurocup, graţie unui wild-card. "Încă nu am primit veşti în acest sens, dar până la tragerea la sorţi din 7 iulie, de la Barcelona, cu siguranţă vom şti dacă jucăm în FIBA Eurocup sau în grupele FIBA Eurochallenge", a mai precizat Mircea Cristescu.

În 17 iunie, jucătorul Zoran Krstanovici şi conducerea U Mobitelco anunţau o despărţire amiabilă, după cinci ani pe care sârbul i-a petrecut la Cluj, acesta invocând o suprasaturaţie. Ofertele şi negocierile ulterioare, se pare că nu l-au mulţumit pe cel mai bun baschetbalist din Divizia A, în 2010, acesta finalizând rapid negocierile cu campioana clujeană.

U Mobitelco a semnat prelungiri de contracte cu toţi jucătorii importanţi din sezonul trecut - Silvăşan, Chetreanu, Dykes, Morris, Cuici, Krstanovici, Thomson, în plus parafând şi transferul fundaşului Mihai Paul, component al naţionalei României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite