Petricevici, decis să plece de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragan Petricevici face performanţă cu jucători neplătiţi
Dragan Petricevici face performanţă cu jucători neplătiţi

După ce Elba Timişoara a cedat surprinzător pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti în etapa a 23-a Diviziei A la baschet masculin, scor 81-84, Dragan Petricevici, antrenorul bosniac al timişorenilor, şi-a anunţat demisia.

Ceea ce părea la prima vedere o decizie luată impulsiv, după o înfrângere grea, se conturează ca o hotărâre definitivă. „Nu mai vreau să continui într-o atmosferă de vraişte, cum se spune, într-un climat total nesănătos, la nivelul managementului echipei. Până acum m-am implicat în toate problemele echipei, am fost liantul, dar nu se mai poate aşa! Echipa e lăsată de izbelişte, iar asta se reflectă şi în evoluţiile jucătorilor", a declarat Petricevici, sâmbătă seară, pentru Mediafax.

„Plec cu fruntea sus!"

Petricevici a anunţat că se va întâlni cu conducerea clubului în următoarele zile pentru a stabili detaliile financiare. „Aveam contract până în 2012. Nu am nicio pretenţie, vreau doar să fiu plătit pentru ceea ce am muncit până acum. Am adus performanţe Timişoarei şi nu se poate ca în alte săli să fiu aplaudat, iar la noi acasă, tratat altfel. Plec cu fruntea sus!", a mai spus tehnicianul bosniac.

„Nu mă aşteptam la aşa ceva din partea lui Dragan. Sunt probleme financiare peste tot, nu doar la noi, dar sper ca el să revină asupra deciziei", a fost replica managerului echipei, Adrian Vermeşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite