Nowitzki, titular în locul lui Kobe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dirk Nowitzki (dreapta) este favoritul fanilor texani
Dirk Nowitzki (dreapta) este favoritul fanilor texani

Kobe Bryant, superstarul echipei Los Angeles Lakers, nu va juca în NBA All Star Game, iar locul său de titular în selecţionata Vestului ar putea fi luat de Dirk Nowitki, vedeta gazdelor de la Dallas Mavericks.

Bryant nu s-a refăcut încă după accidentarea la gleznă care l-a ţinut departe de teren în ultimele trei meciuri şi astfel comisarul NBA David Stern a decis înlocuirea sa. Nowitzki a ratat în ultima clipă prezenţa în cinciul de început, cedându-i locul în preferinţele fanilor lui Tim Duncan de la San Antonio Spurs. Un alt titular, de această dată de la adversarii din Est, Allen Iverson, a fost de asemenea schimbat, după ce a declinat prezenţa în urma unor probleme de sănătate ale fiicei sale, urmând ca David Lee, de la New York Knicks, să-şi facă apariţia în meciul vedetelor din baschetul profesionist nord-american

Foste vedete NBA, din nou pe parchet
Fanii prezenţi joi la Jam Session, au putut vedea din nou în acţiune câteva foste staruri. Mitch Richmond, care a strălucit timp de şase sezoane pentru Sacramento Kings şi are un inel de campion cu Lakers, în 2002, a câştigat concursul de trei puncte dedicat legendelor. Deşi are câteva kilograme bune în plus, Richmond nu şi-a pierdut deloc precizia de lunetist cu care a devenit faimos. El l-a învins în finală pe Bruce Bowen, triplu campion NBA cu San Antonio Spurs. La concurs au mai participat AC Green şi primul jucător german din NBA, Detlef Schrempf. Fie sosind special pentru sesiuni de autografe cu fanii, sau pentru a onora invitaţiile unor sponsori şi alte foste şi actuale vedete au venit la Jam Session, printre acestea Deron Williams de la Utaj Jazz, legendarul Kevin McHale, fost pivot la Boston Celtics sau cei de la Harlem Globetrotters. Aproximativ 30.000 de mii de fani au fost prezenţi joi la centrul expoziţional din Dallas pentru a intra în lumea NBA prin Jam Session. Costul unui bilet a fost de 20 de dolari pentru adulţi şi de 12 dolari pentru copii.

La noapte, meciul debutanţilor
Principala atracţie a serii de astăzi o reprezintă meciul dintre debutanţi şi „sophomores”, jucătorii aflaţi la al doilea an în liga profesionistă. Pauza acestui meci este dedicată unei runde preliminare a concursului de slam-dunk, în care se vor întâlni Eric Gordon de la Los Angeles Clippers şi DeMar DeRozan de la Toronto Raptors. Câştigătorul acestui duel va merge în finala concursului de slam-dunk, care are loc mâine, şi unde aşteaptă campionul en-titre Nate Robinson, Gerald Wallace şi cel supranumit „omul trambulină”, Shannon Brown. Meciul debutanţilor este transmis în direct de Boom Sport One de la ora 04.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite