BASCHET: Vezi care sunt cele mai tari meciuri din NBA în 2009-2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Vezi care sunt cele mai tari meciuri din NBA în 2009-2010
BASCHET: Vezi care sunt cele mai tari meciuri din NBA în 2009-2010

Liga profesionistă americană de baschet, NBA, a anunţat azi-noapte programul complet al sezonului 2009-2010, care va debuta la 27 octombrie. Vezi care sunt partidele pe care nu trebuie să le ratezi. NBA va fi transmis în România în acest sezon de către Boom Sport One şi Digi Sport.

Seara de debut va fi marcată de decernarea inelelor de campioni pentru cei de la Los Angeles Lakers, care îi vor întâlni pe concitadinii lor de la Clippers. Va fi meciul de debut şi pentru prima alegere în draftul NBA din acest an, Blake Griffin, selecţionat de LA Clippers. Tot la 27 octombrie se vor întâlni şi marile rivale din Conferinţa de Est, Cleveland Cavaliers şi Boston Celtics.

Restul echipelor vor debuta începând cu 28 octombrie, când au fost programate nu mai puţin de 10 partide.
Câteva dintre cele mai interesante şi aşteptate meciuri ale sezonului regulat vor avea loc în luna decembrie. La 16 decembrie Orlando va întâlni pe propriul teren pe Toronto în primul meci al lui Hedo Turkoglu împotriva fostei sale echipe, cu care anul trecut ajungea în finala NBA. La 21 decembrie o altă revenirea, cea a lui Shaquille O’Neal, acum la Cleveland, în Phoenix, acolo unde a petrecut o parte a sezonului trecut.

Un nou duel Shaq – Kobe în seara de Crăciun
Însă „bombele” vin ca de obicei în seara de Crăciun. Pentru al cincilea an consecutiv, NBA programează la 25 decembrie o întâlnire dintre Kobe Bryant şi Shaquille O’Neal. Foşti coechipieri la Los Angeles Lakers cei doi au fost protagoniştii unui ultramediatizat conflict, aplanat public la All Star Game-ul din acest an, din Phoenix, când au primit împreună titlul de MVP. Dincolo de acest duel, Cavaliers-Lakers înseamnă desigur Kobe împotriva lui Lebron, un duel atât pe teren cât şi în reclamele unui producător de echipament sportiv.

Cealaltă partidă de vis, dintre cele cinci programate de Crăciun, este Boston Celtics-Orlando Magic, prima întâlnire dintre cele două echipe după ce Magic i-au eliminat pe campionii din 2008 în semifinalele Conferinţei de Est în acest an.

De ziua îndrăgostiţilor, la 14 februarie, va avea loc All Star Game-ul NBA, care ar putea deveni partida din NBA cu cel mai mare număr de spectatori. Meciul superstarurilor va avea loc pe noua arenă cu acoperiş retractabil a echipei de fotbal american Dallas Cowboys, un stadion care poate găzdui 80.000 de oameni la un meci de fotbal american dar a cărui capacitate poate fi extinsă la 100.000 de oameni.

NBA pe Boom Sport One şi pe Digi Sport
Sezonul 2009-2010 din NBA poate fi urmărit în România pe două posturi de televiziune Boom Sport One şi Digi Sport. Boom va transmite, la fel ca în ultimele trei sezoane, două partide pe săptămână, miercuri noapte şi vineri noapte. De asemenea va transmite integral toate evenimentele din cadrul All Star Weekendului: meciul debutanţilor, concursurile de trei puncte şi slam-dunk şi desigur meciul stelelor. Finala NBA poate fi urmărită integral şi în exclusivitate pe Boom Sport One care va oferi telespectatorilor şi magazinul săptămânal NBA Action.

Digi Sport va transmite două partide pe săptămână din sezonul regulat, joi noapte şi duminică seară, iar în ceea ce priveşte partidele din playoff, în funcţie de program, strategia se va stabili la momentul respectiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite