BASCHET: 44.000 de dolari un bilet la finala NBA dintre Lakers şi Magic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Audienţa crescută a Finalei NBA 2009 şi cererea imensă a aruncat în aer preţurile la biletele de intrare la meciurile dintre Los Angeles Lakers şi Orlando Magic. Pentru meciul al doilea din LA cel mai ieftin bilet a costat 290 de dolari iar cel mai scump 44.000 de dolari, preţurile fiind oficiale! Lakers conduce seria cu 2-1 iar meciul patru are loc în această noapte, în Orlando, de la ora 03.50 şi este în direct la Boom Sport One.

Pentru a vedea supervedetele de zeci de milioane de dolari din finala NBA, americanii au deschis larg portofelul. Recordurile sunt deţinute desigur de Staples Center, cunoscută ca una dintre cele mai scumpe arene din NBA, unde vedetele de la Hollywood pot fi văzute la tot pasul. La meciul al doilea dintre Los Angeles Lakers şi Orlando Magic, câştigat de gazde, după prelungiri, cel mai ieftin tichet a costat 290 de dolari, fiind acordate unele reduceri pentru familiile care achiziţionau mai multe bilete.

Locurile aferente acestori bilete au fost cele de pe ultimele rânduri, din înaltul sălii. Pe măsură ce te apropiai de teren, preţul creştea ajungând la câteva mii de dolari în primele rânduri. Recordul este deţinut de locurile de la marginea terenului, aşa numitele „courtside seats”, acolo unde, în funcţie de poziţia sa, un bilet poate ajunge la 44.000 de dolari pentru un singur meci!

Sunt locurile ocupate în general de superstaruri de talia lui Jack Nicholson sau Denzel Washington. Nicholson are asigurat pe viaţă locul său la Staples Center, imediat în vecinătatea băncii tehnice a oaspeţilor.

Mai citiţi: Orlando, victorie istorică cu Lakers în Finala NBA
Kobe "Black Mamba", de neoprit în Finala NBA
Lakers, formaţia fanilor celebri

Moment emoţionant în pauza meciului trei
În Orlando biletele de intrare la meci au fost ceva mai ieftine faţă de cele de la Staples Center. Cel mai ieftin bilet a costat 161 de dolari, iar cel mai scump a urcat până la 39.000 de dolari.

Unul dintre fani a plătit 640 de dolari pe două bilete, însă avea să fie eroul din tribună al partidei, povestea sa emoţionantă fiind prezentată de către televiziunea americană. Fiul în vârstă de 4 ani, al acestui suporter al echipei Orlando, nu putea vorbi. Tatăl său a plătit profesori logopezi ce au încercat să-l facă să vorbească pe micuţ, dar fără reuşite. Tatăl, un mare fan Magic, urmărind la televizor meciurile de baschet ale echipei favorite, a observat cum, într-o zi, fiul său a arătat cu degetul către televizor, semn că îşi doreşte să fie acolo.

Părintele său a făcut un efort deosebit, renunţând să plătească rata la casă la termen pentru luna în curs, şi a cumpărat 2 bilete la meci. În timpul jocului copilul a început să gângure... „eu...eu joc...eu azi la joc... cu Magic”. Tatăl nemaiputându-se abţine de emoţie a trimis după meci un un mail de mulţumire celor de la Magic. „Mi-aţi făcut familia fericită. Acum copilul meu a început să vorbească”. Cei din staful echipei Magic le-au făcut celor doi un cadou, bilete pentru finală gratuite, cât şi pentru urmatoarele 2 sezoane.

Meciul al patrulea din Finala NBA 2009 are loc în această noapte în Orlando, şi va fi transmis în direct de Boom Sport One începând cu ora 03.50.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite