BASCHET: Barack Obama crede că Lakers va câştiga Finala NBA (video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mare fan al baschetului, preşedintele american Barack Obama şi-a făcut public pronosticul pentru Finala NBA 2009 dintre Los Angeles Lakers şi Orlando Magic. În opinia sa favorită la titlu este echipa din California. Finala NBA începe în noaptea de joi spre vineri şi va fi transmisă integral, în direct, de Boom Sport One.

Aflat pe picior de plecare pentru o vizită fulger în Orientul Mijlociu, Obama a răspuns succint dar cu promptitudine întrebării privind desfăşurarea Finalei NBA. „Lakers, în şase”, a spus Obama. Explicaţia pe larg: Lakers vor câştiga după şase meciuri, scor 4-2, seria cu Orlando Magic care se dispută după sistemul cel mai bun din şapte partide. El de altfel a declarat într-un interviu că îl consideră pe Kobe Bryant, superstarul celor de la Los Angeles Lakers, cel mai bun jucător de baschet din lume.

Un mare pasionat de baschet, Barack Obama are deja la activ un pronostic corect în cariera sa de preşedinte, el indicând câştigătoarea campionatului universitar masculin de baschet NCAA, echipa universităţii North Carolina. Obama a fost prezent în acest sezon la mai multe meciuri ale echipei din capitala Statelor Unite, Washington Wizards, iar unul dintre principalele elemente ale campaniei sale electorale a fost jocul de baschet.

Primul meci al finalei NBA poate fi urmărit în direct joi noapte de la ora 04.00 pe Boom Sport One.

Barack Obama jucând baschet în timpul campaniei electoral:

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite