BASCHET: Municipal Bucureşti şi Gladiator Cluj au promovat în Divizia A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele de baschet masculin ale cluburilor CSM Bucureşti şi Gladiator Cluj au reuşit, în premieră, promovarea în Divizia A. Gladiator a dispus sâmbătă, în turneul de calificare pentru prima ligă de la Mediaş, scor 82-78, pe Politehnica Iaşi, în timp ce formaţia CSM Municipal a trecut de Timba Timişoara cu scorul de 99-44.

La întrecerea de la Mediaş au mai participat ”U” Mobitelco Cluj II, care nu a avut drept de promovare, şi Timba Timişoara.
Pentru cel de-al doilea loc care a asigurat calificarea în Divizia A s-au luptat trei echipe, toate cu şanse aproximativ egale, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara şi Gladiator Cluj. Dintre cele trei grupări, formaţia din Cluj a avut prima şansă, Gladiator câştigând meciurile directe cu Poli Iaşi şi cu Steaua Bucureşti.

În cazul în care echipa ardeleană ar fi pierdut partida de duminică, împotriva formaţiei Timba Timişoara, Gladiator acumula trei victorii şi două înfrângeri, echivalentul a opt puncte în clasament. Steaua şi Poli Iaşi nu au cum să câştige toate partidele deoarece au meci direct în ultima zi a turneului. Astfel, ambele echipe ar putea aduna maximum opt puncte şi ar ajunge la egalitate cu Gladiator Cluj, caz în care gruparea din Ardeal are şansa victoriilor directe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite