BASCHET: David Lawrence, noul jucător al echipei „U” Mobitelco Cluj (video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: David Lawrence, noul jucător al echipei „U” Mobitelco Cluj (video)
BASCHET: David Lawrence, noul jucător al echipei „U” Mobitelco Cluj (video)

Americanul David Lawrence este cea mai nouă achiziţie a celor de la „U” Mobitelco Cluj. Unul dintre cei mai spectaculoşi jucători din campionatul intern, Lawrence a evoluat în sezonul trecut la BC Argeş Piteşti, unde a avut medii de 19,1 puncte pe meci, 5,6 recuperări şi 3,3 pase decisive.

Lawrence, 24 de ani, 2,01 m şi 92 de kilograme a sosit în seara zilei de marţi, la Cluj, pentru a semna o înţelegere care, potrivit conducerii echipei clujene, „este valabilă pentru o perioadă mai îndelungată, în funcţie de performanţele jucătorului”.  

„David Lawrence este un jucător care ne-a impresionat în cele două sezoane petrecute la Piteşti. Este foarte versatil, poate juca pe orice poziţie de la 1 la 4, şi sperăm că va fi jucătorul cu calităţi fizice deosebite care ne va ajuta în drumul spre performanţă. Ne bucurăm că am reuşit să îl atragem şi că a ales Clujul având în vedere că a avut mai multe oferte. Înţelegerea cu David este pentru o perioadă mai îndelungată, dar totul va depinde şi de performanţele sale”, a declarat preşedintele executiv Mircea Cristescu.

Lawrence a avut o medie de 24,5 puncte în cele două întâlniri pe care piteştenii le-au susţinut sezonul trecut cu U Mobitelco, scorul general al întâlnirilor fiind 1-1.

Americanul va fi prezentat oficial la o dată pe care clubul o va anunţa ulterior. Reunirea lotului este programată pentru 30 iulie, însă Lawrence a sosit deja în oraş. „Şi-a dorit să vină mai repede pentru  a se adapta cu oraşul, cu tot ce înseamnă o nouă mutare, un nou transfer şi o nouă echipă”, a explicat Mircea Cristescu.

Vezi un spectaculos alley-oop reuşit de Lawrence din pasa lui Paul Helcioiu:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite