BASCHET: Meciuri amânate în ţară din cauza gripei porcine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Meciuri amânate în ţară din cauza gripei porcine
BASCHET: Meciuri amânate în ţară din cauza gripei porcine

Două meciuri de baschet programate vineri seara, în municipiul Giurgiu, au fost anulate, întrucât unul dintre sportivii Lotului Naţional de Baschet juniori a fost depistat cu virusul gripei noi, a declarat vineri, corespondentului NewsIn, directorul Clubului Sportiv Şcolar Giurgiu, Marian Damian.

Potrivit lui Marian Damian, băiatul care a fost depistat cu virusul A/H1N1 este din Iaşi şi a venit la Giurgiu încă de duminică, în cantonament, în prezent ceilalţi membri ai echipei Lotului Naţional fiind izolaţi într-un hotel.

„ Meciurile de baschet au fost anulate pentru că un copil din Lotul Naţional de Baschet, aflat în cantonament a fost depistat cu virusul A/H1N1. Este vorba despre un băiat din Iaşi. Am fost astfel obligaţi să luăm măsuri de izolare a sportivilor. De asemenea, cei de la Direcţia de Sănătate Publică(DSP, n.r.), au dezinfectat toate sălile Clubului Sportiv. Am hotărât să fie suspendate toate meciurile ca măsură de precauţie”, a spus Damian.

Preşedintele CSŞ Giurgiu a menţionat că ceilalţi sportivi ai Lotului Naţional de Baschet juniori, au rămas deocamdată izolaţi, în hotelul Clubului Sportiv Municipal, în aşteptarea rezultatelor analizelor făcute tuturor copiilor. „Când vor veni răspunsurile de la Bucureşti, se va lua decizia cu privire la tinerii din Lotul Naţional. Menţionez că băiatul din Iaşi depistat cu gripă nouă, se simte bine. El a stat în cameră cu un alt băiat, care se pare că nu a luat gripa”.

Potrivit lui Marian Damian, vineri, la Giurgiu erau programate două meciuri de baschet, CSŞ Giurgiu ar fi întâlnit CSŞ Braşov în cadrul campionatului naţional, divizia B, seniori, dar ar fi trebuit să aibă loc şi o partidă amicală între Lotul Naţional de Baschet al României, juniori, cu Lotul Naţional de juniori al Bulgariei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite