Meciul orgoliilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coechipiere de-a lungul sezonului, colege de bucurii sau suferinţe în vestiar, cele mai bune jucătoare din România vor fi acum adversare într-o înfruntare care s-a lăsat cu scântei şi la ediţiile precedente.

Dincolo de spectacol, care nu va lipsi cu siguranţă, există şi o mare doză de orgoliu, ceea ce va face cu siguranţă mult mai interesantă întâlnirea de la Alexandria.

„Cred că va fi un meci spectaculos, aşa cum a fost şi anul trecut, şi acum doi ani. Sincer eu aş prefera să se aplice sistemul care există şi la masculin, respectiv împărţirea pe zone geografice”, a declarat pivotul titular al echipei României, Larisa Toma de la MCM Târgovişte. Coechipiera sa de la echipa de club, dar adversară în partida de astăzi, Chrissy Givens, spune că pentru ea va fi ceva deosebit.

„O să fie distractiv, zi de zi la ne pregătim împreună la antrenamente, suntem alături la meciuri, iar acum va trebui să mă apăr la Anne sau Moni”, a spus Chrissy cu zâmbetul pe buze.

„Cum la antrenamente nu am jucat niciodată românce vs. jucătoarele de afară va fi cu siguranţă o premieră pentru mine să le văd pe toate dincolo”, a mai spus Givens.

Pe lângă spectacolul baschetbalistic nu va lipsi nici mult aşteptatul concurs de Miss Baschet. Două dintre cele trei câştigătoare de până acum, Claudia Pop şi Salimata Diatta se vor afla pe parchet astăzi.

„Cred că cele mai mari şanse să câştige anul acesta le are Anne Marie Părău. Practic întruchipează toate caracteristicile celor trei miss precedente”, anticipează unul dintre comentatorii postului de televiziune Telesport, Ştefan Lecca.   

Stelele campionatului naţional de baschet feminin se întâlnesc astăzi la Alexandria. Partida este transmisă în direct de Telesport, începând cu ora 18.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite