BASCHET: Amicalul România - Luxemburg, întrerupt din cauza ploii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Amicalul România - Luxemburg, întrerupt din cauza ploii!
BASCHET: Amicalul România - Luxemburg, întrerupt din cauza ploii!

Meciul amical pe care naţionala de baschet masculin a României trebuia să-l dispute, astăzi, la Ploieşti în compania reprezentativei Luxemburgului, a fost întrerupt dintr-un motiv întâlnit de obicei în sporturile în aer liber: ploaia.

Arbitrii întâlnirii s-au văzut obligaţi să întrerupă jocul cu puţin timp înainte de pauză, deoarece în sala din Ploieşti a început literalmente să plouă, tavanul nemaifăcând faţă precipitaţiilor abundente. Cu un minut şi 40 de secunde înaintea finalului sfertului 2, partida a fost întreruptă aproximativ 15 minute din cauza faptului că din tavan a început să picure pe parchetul salii Olimpia. Tricolorii conduceau cu scorul de 35-30, când pe ceas mai erau 1 minut şi 49 de secunde de jucat din prima jumătate a partidei.

În cele din urmă, primul dintre cele trei jocuri amicale dintre România şi Luxemburg s-a reluat. Naţionala masculină de baschet a României a fost învinsă joi seara, în Sala ''Olimpia'' din Ploieşti, de formaţia Luxemburgului, cu scorul de 77-75

Celelalte două meciuri sunt programate vineri şi sâmbătă, iar pe 11 şi 12 august România va juca, la Atena, în compania Greciei, înainte de începerea meciurilor din preliminariile Campionatului European din 2009, conform Realitatea TV.

Antrenorul naţionalei, Dan Calancea, a declarat, pentru Mediafax, că acest rezultat nu este edificator, având în vedere faptul că a rulat tot lotul şi Moldoveanu şi Grunfeld abia s-au alăturat echipei. "Mai avem la dispoziţie încă două jocuri aici şi partidele amicale cu Grecia până la primul meci oficial, din Cipru. În ciuda tinereţii echipei, cred că putem să ne îndeplinim obiectivul, 4 victorii în jocurile din grupă", a spus Calancea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite