BASCHET: Show-ul “The Legends of The Black Top” se amână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: Show-ul “The Legends of The Black Top” se amână
BASCHET: Show-ul “The Legends of The Black Top” se amână

Show-ul baschetbalistic "The Legends of the Black Top" care trebuia să aibă loc la Cluj, Sibiu şi Bucureşti începând de mâine, se amână din cauza accidentării a doi dintre membrii echipei AND 1, protagonista evenimentului. Baschetbaliştii americani vor veni în România la 11 noiembrie, însă doar spectacolul din Bucureşti a fost reprogramat la data respectivă, celelalte două fiind anulate.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, programul extenuant al echipei a fost de vină pentru accidentarea destul de serioasă a celor doi baschetbalişti Grayson Boucher, supranumit "The Professor" şi Taurian Fontenette, supranumit "The Air Up There".

Aceştia au devenit indisponibili în urma unui meci pe care l-au disputat zilele trecute în SUA. Până la stabilirea unui diagnostic favorabil din partea medicilor echipei, s-a decis anularea oricărui meci pe care echipa urma să-l joace.

Astfel fanii care îşi aşteptau idolii la Cluj (11 septembrie), Sibiu (12 septembrie) şi Bucuresti (14 septembrie) îi vor putea vedea totuşi, dar într-un singur spectacol organizat la Bucureşti, în Sala Polivalenta la data de 11 noiembrie 2009.

Organizatorii informează că pentru bucureştenii care au posibilitatea să ajunga la meciul din noiembrie biletele deja achiziţionate rămân valabile. Pentru fanii din Cluj şi Sibiu care doresc să ajungă la evenimentul din Capitală, biletele rămân de asemenea valabile, urmând a fi preschimbate la intrare în tichete cu locuri la aceeaşi categorie.

Cei ce nu pot ajunge însă la acest eveniment îşi pot recupera banii după cum urmează:

• pe data de 14 septembrie, intre orele 18.00 – 21.00 de la casa de bilete a Salii Polivalente din Bucureşti;
• in perioada 15 septembrie  - 30 septembrie de pe site-ul www.bilete.ro (vizitati site-ul pentru detalii);
• in perioada 15 septembrie  - 7 octombrie la Cluj si Sibiu -  de la casele de bilete ale locatiei unde au fost achizitionate;
• cei care si-au cumparat biletele de pe www.re5pect.ro sunt rugati sa sune la 0733228855 in perioada 15 septembrie- 7 octombrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite