BASCHET: LeBron James a admis că a fumat marijuana (video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BASCHET: LeBron James a admis că a fumat marijuana (video)
BASCHET: LeBron James a admis că a fumat marijuana (video)

LeBron James, superstarul echipei Cleveland Cavaliers a dezvăluit că a fumat marijuana pe când era în liceu şi recunoaşte că notorietatea de care s-a bucurat dintr-o dată în liceu a fost o povară greu de dus.

James, 23 de ani, face aceste destăinuiri în cartea sa "Shooting Star" care urmează să apară în toamna acestui an în Statele Unite. El şi-a câştigat celebritatea după ce a apărut la 17 ani pe coperta celebrei publicaţii americane "Sports Illustrated". "Eu şi colegii mei am devenit nişte mari idioţi după aceea şi ne comportam ca atare. Obişnuiam să mă supranumesc "Alesul" şi eram arogant. Dar asta şi din cauză că devenisem liceanul cu care fiecare reporter din lume vroia să vorbească. Adulţii care ne-au adus în această situaţie sunt la fel de vinovaţi ca şi noi" spune James în cartea sa.

LeBron, împreună cu ceilalţi patru titulari ai liceului St. Vincent-St. Mary din Akron, Ohio, au fost supranumiţi "cei cinci fabuloşi" şi erau în atenţia mass-media mai mult decât oricare alţi adolescenţi din ţară. James era devenise atât de faimos încât o bancă din Statele Unite i-a acordat mamei sale, fără a cere garanţii, un împrumut de 50.000 de dolari pentru a-i achiziţiona fiului ei un Hammer la împlinirea vârstei de 18 ani.

James recunoaşte, de asemenea, că alături de prientenii săi a fumat marijuana pe când era în liceu. "Ne simţeam ca nişte staruri rock şi ne comportam ca atare", a mai spus starul echipei Cleveland Cavaliers şi al naţionalei Statelor Unite cu care este medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Iată cele mai tari faze cu LeBron James din 2009



 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite