Larisa Toma şi-a prelungit contractul cu campioana ICIM Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
baschet
baschet

Directorul tehnic al campioanei României la baschet feminin ICIM Arad, Dan Moraru, a declarat, miercuri,  că pivotul titular Larisa Toma şi-a prelungit contractul cu încă un sezon.

"Este o veste bună, ne bucurăm că am ajuns la o înţelegere cu Larisa, a cărei valoare ca jucătoare este incontestabilă. Sperăm să obţinem un rezultat favorabil şi după negocierile cu Monica Broszovsky, pe care ne-o dorim mult în lotul de anul viitor. Mai suntem interesaţi de Meszaroş şi Ciocan, cu care vom negocia de asemenea şi, dacă nu vor avea pretenţii financiare mai mari ca anul trecut, sper că ne vom înţelege", a spus Moraru.

Oficialul echipei arădene a mai precizat că va fi adusă încă o jucătoare din România, iar în luna august se vor lua deciziile în privinţa baschetbalistelor străine din lot. "Avem stabilit un buget lunar de salarii şi, în funcţie de ce contracte vom stabili cu jucătoarele române, vom şti ce străine putem aduce. Una, două sau trei, depinde. Asta vom stabili în luna august, după ce vom completa lotul cu jucătoare române. Vom avea cam acelaşi buget ca în sezonul trecut, între 300.000 şi 350.000 de euro. Avem speranţe să prelungim înţelegerea cu Universitatea Vasile Goldiş, ICIM ne va susţine în continuare, iar Primăria ne-a alocat o sumă frumoasă, 600.000 de lei", a mai spus el.

ICIM Arad a câştigat în sezonul 2010-2011 campionatul, Cupa României şi Liga Europei Centrale, având şi în anul următor aceleaşi obiective.

La puţin timp după încheierea sezonului, antrenorul american Stacey Nolan a decis să plece la nou-promovata Nova Vita Târgu Mureş, pe banca tehnică a formaţiei arădene fiind adus un tehnician câştigător de Euroligă, sârbul Zoran Visici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite