Fanii au sărbătorit cu jucătoarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipal Târgovişte a fost însoţită la Sfântu Gheor­ghe de un grup de aproximativ 150 de suporteri.

Aceştia au afişat un banner uriaş (foto) pe care era scris:

„With us beside you, your dream become true” (Cu noi alături de voi, visele voastre devin realitate). Fanii echipei MCM şi lotul de jucătoare au sărbătorit, sâmbătă noapte, în localitatea Timişul de Jos, victoria din meciul al doilea, din deplasare. Site-ul oficial al grupării din Cetatea Chindiei a numit acest mod de a cinsti succesul drept „Revelionul baschetului din Târgovişte”. 

CSM Satu Mare a cucerit medaliile de bronz

image

Echipa de baschet feminin a clubului CSM Satu Mare şi-a adjudecat medaliile de bronz, după ce a învins, în finala mică, cu un categoric 3-0 la general, pe BC Alexandria. Gruparea din Ardeal a reuşit această performanţă în chiar primul său sezon în Divizia A, formaţia antrenată de Dan Fleşeriu promovând în prima ligă în 2008.

CSM Satu Mare a câştigat două meciuri chiar la Alexandria, scor 76-71 şi 65-50, iar în ultima partidă din serie, disputată pe propriul teren, ardelencele au triumfat cu 80-54 şi au închis finala mică. Dan Fleşeriu (foto) a declarat că, din sezonul viitor, va rămâne tot la formaţia din Satu Mare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite